e-208 & 208
e-208 & 208
e-208 & 208
e-208 & 208
e-208 & 208
e-208 & 208

e-208 & 208

UN DESIGN ATLETIC SI SENZUAL

PEUGEOT 208 emană o personalitate puternică, dezvăluită încă de la prima vedere.


Peugeot 208 - de la 13.900 €

PEUGEOT 208 5 USI ACTIVE 1.2 PURETECH STT 75 CP BVM5

Pret de lista 18.400 €
Avantaj client 4.500 €

Trimite un mesaj rapid

Descriere

PEUGEOT 208 își arată partea tinerească prin silueta sa sportivă și distinctivă. Interiorul dezvăluie originalul PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Descoperă angajamentul mărcii Peugeot cu privire la Power of choicei. Noua citadină marca Peugeot îți oferă libertatea de a alege dintr-o gamă de motoare pe benzină, diesel sau electrice.

Design

IREZISTIBIL

PEUGEOT 208 propune un design distinctiv, atletic și seduce cu liniile pure și accentuate ce dezvăluie aspectul său modern. PEUGEOT e-208 ilustrează revoluția mobilității.

PUTEREA SEDUCȚIEI

PEUGEOT 208 emană o personalitate puternică, dezvăluită încă de la prima vedere. Profilul coborât, cu capota lungă și liniile sale senzuale dezvăluie aspectul sportiv. Prin culorile luminoase și originale ale caroseriei, noul 208 captează cu adevărat atenția! Personalitatea sa puternică este subliniată și de un plafon Black Diamond, de bosajele roților și ramele geamurilor vopsite în negru lucios, precum și de jantele cu inserții ce amintesc de tăierea diamantelor.

ÎNDRĂZNEȚ ȘI PROVOCATOR

Partea frontală expresivă a citadinei PEUGEOT 208 afișează o grilă cromată de mari dimensiuni, cu un aspect modern și aerisit, mărginită de farurile Full LED cu cele 3 gheare și DRL-urile LED, întotdeauna aprinse pentru a asigura un plus de siguranță.

GHEARE ILUMINATE

Partea din spate prezintă un stil distinctiv, grație benzii vopsite negru lucios și stopurilor Full LED ce pun în evidență cele 3 gheare, aprinse zi și noapte.

SPATE EXPRESIV ȘI ATENT LUCRAT

Partea din spate dinamică și atent sculptată a PEUGEOT 208 poate fi comandată cu 2 tipuri de eleroane, unul pentru controlul consumului de combustibil și celălalt pentru îmbunătățirea performanțelor dinamice. Țeava de eșapament este de asemenea cromată, pentru un aspect și mai sportiv.

PLAFON PANORAMIC

Oferă pasagerilor o vedere panoramică asupra cerului, cu ajutorul plafonului panoramic Cielo care se întinde de-a lungul scaunelor spate și inundă interiorul cu lumină naturală.

DECORURI

Cu PEUGEOT 208, confortul scaunelor este o prioritate. De aceea scaunele față dinamice sunt îmbrăcate în materiale de înaltă calitate, cum ar fi tapițeria cu cusături decorative ce oferă caracter și o notă de distincție interiorului citadinei.

DESIGN DISTINCTIV

PEUGEOT e-208 propune elemente exterioare distinctive pentru un look unic. Monograma „e” și Leul în nuanță dicroică subliniază apartenența la universul electric. Jantele diamantate din aliaj de 17" cu inserții pun în valoare curbele mașinii, în timp ce grila de aceeași culoare ca și caroseria oferă armonie și rafinament

LA VOLAN

NEXTGEN TECHNOLOGY*

*Tehnologia de mâine

PEUGEOT 3D i-Cockpit®

Experimentează un condus agil și intuitiv grație volanului compact multifuncționali, panoului digital de bord 3D complet configurabili, ecranului tactil HD de 10"i și celor 7 butoane de tip switchi. Nu în cele din urmă, poți personaliza ambianța interioară prin intermediul celor 8 LED-uri RGB, pentru un aspect și mai modern.

PANOU DE BORD DIGITAL 3D

Panoul de bord digital, cu ecranul său holografic 3D futurist, se află plasat chiar la nivelul privirii celui aflat la volan. Acesta afișează informațiile despre vehicul și despre performanțele de condus. Setezi afișajul pentru a vizualiza informațiile dorite în orice moment (Real-time Traffic and Danger Zones by TomTom Services

PANOU DE BORD DIGITAL 3D e-208

Informațiile legate de condus pot fi accesate cu ușurință cu ajutorul instrumentarului de bord digital 3D. Acestea sunt proiectate ca o hologramă sau sunt afișate pe ecranul tactil, pentru ca tu să te poți concentra pe plăcerea de a conduce:

 • Modul de rulare: Eco / Normal / Sport
 • Utilizarea energiei prin intermediul indicatorului dedicat: CHARGE, ECO și POWER.
 • Nivelul de autonomie și configurarea încărcărilor programate.
 • O animație care arată funcționarea trenului de rulare, în timp real.

ECRAN TACTIL DE MARI DIMENSIUNI, INTUITIV

PEUGEOT 208 este echipat cu un ecran tactil HD de 10", de mari dimensiuni. Acesta poate fi controlat folosind recunoașterea vocală, comenzile plasate pe volan sau cele 7 butoane integrate. Datorită funcției Mirror Screen, aplicațiile din smartphone-ul tău devin compatibile și utilizabile pe ecranul central. Funcția este compatibilă cu Apple, Android sau MirrorLink®.

CONECTIVITATE PRACTICĂ

Citadina electrică seduce prin funcționalitatea și conectivitatea sa. În partea din față, un compartiment de depozitare inteligent încarcă smartphone-ul prin inducție. De asemena, habitaclul dispune de până la patru porturi USB pentru dispozitivele mobile.

Power

Of

Choice

TEHNOLOGIE

DRIVING PLEASURE

INFORMAȚII

TEHNICE

DIMENSIUNILE

MODELULUI 208

DIMENSIUNI EXTERIOARE 208

 • Lungime: 4055 mm
 • Lățime : 1745 mm
 • Înălțime: 1430 mm

DIMENSIUNI INTERIOARE 208

 • Față (Rândul 1).

 • Lățime spațiu coate: 1382 mm
  Înălțime bust: 886 mm (877 cu plafon Cielo) • Spate (Rândul 2)


 • Lățime spațiu coate: 1350 mm
  Spațiu genunchi: 239 mm

VOLUM PORTBAGAJ 208

 • 309 dm3 VDA - 210-2 / 366 Litri (Benzină)
 • 299 dm3 VDA 210-2 / 352 Litri (Diesel)


 • 350 dm3 VDA 214-2 / ​​416 Litri (Benzină)
 • 340 dm3 VDA 214-2 / ​​402 Litri (Diesel)

Detalii ale produsului

Opinii clienti (0)

Nu sunt recenzii
Product added to wishlist

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai vizualizat, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, pentru statistica, campanii de marketing si sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.

Rezerva un Test Drive cu un autoturism Peugeot