SUV 2008 & e-2008
SUV 2008 & e-2008
SUV 2008 & e-2008
SUV 2008 & e-2008
SUV 2008 & e-2008
SUV 2008 & e-2008

SUV 2008 & e-2008

Un SUV entuziasmant

Descoperă PEUGEOT 2008, un SUV versatil, cu un design superb și care-ți poate oferi o experiență de condus extinsă, grație PEUGEOT i-Cockpit® 3D, tehnologiilor de ultimă oră și gamei complete de soluții de propulsie tradiționale sau electrice.


Peugeot 2008 transmisie automata - 24.366 €

PEUGEOT 2008 5 USI ACTIVE PACK 1.2 PURETECH STT 130 CP EAT8

Pret de lista 28.400 €
Avantaj client 4.034 €, compus din:

Trimite un mesaj rapid

Descriere

PEUGEOT 2008 & E-2008

SUV compact și versatil, termic sau electric

Cu un design de excepție și echipat cu inovatorul PEUGEOT i-Cockpit® 3D și tehnologii vârf de gamă, SUV-ul compact PEUGEOT 2008 oferă o experiență de condus extinsă și o calitate neașateptată a vieții la bord. Cu angajamentul Power of Choice al Mărcii, poți alege SUV PEUGEOT 2008 echipat cu motorizare eficientă termică sau electrică ce oferă o autonomie de până la 345 km WLTP.

Design

EXALTING SUV*

*Un SUV entuziasmant

Cu linii de design care sunt fluide și robuste în același timp, SUV-ul PEUGEOT 2008 afișează proporții generoase și inspiră putere din orice unghi l-ai privi.

Partea frontală expresivă, semnătura luminoasă distinctivă, jantele sale de 18" decorate cu inserții aerodinamicei, capota orizontală ce se continuă cu dungile negre lucioase de pe montanții parbrizului și acoperișul Black Diamondi îmbunătățesc aspectul eficient și sportiv.

LA VOLAN

EXTENDED EXPERIENCE*

*O experiență extinsă

Îmbogățește-ți experiența de condus cu noul PEUGEOT i-Cockpit® 3Di și ergonomia sa intuitivă, volanul compact, ecranul tactil capacitiv HD de 10"i și tabloul digital 3D complet configurabili.

SUV-ul PEUGEOT 2008 oferă, de, asemenea, pornire și încuiere/descuiere facilă fără cheie, activate prin simpla apropiere sau îndepărtare de vehicul, cu cheia în buzunari.

PEUGEOT i-COCKPIT® 3D

La bordul SUV-ului PEUGEOT e-2008, toate informațiile relevante pentru condus sunt afișate în câmpul de viziune al șoferului cu ajutorul sistemului digital 3D.

Aceste informații includ:

 • Modul de rulare: Eco/ Normal/ Sport
 • Utilizarea energiei prin intermediul indicatorului indicat: CHARGE, ECO și POWER
 • Nivelul de autonomie și configurarea încărcărilor programate
 • O animație care arată funcționarea trenului de rulare, în timp real.

RESPONSIVITATE ÎMBUNĂTĂȚITĂ

Pentru o responsivitate îmbunătățită la volan, panoul de bord digital 3D afișează toate informațiile necesare pentru condus în câmpul vizual al șoferului, pe două niveluri de citire, clasificate și configurabile.

Cele mai importante informații, precum alertele de viteză și siguranță, sunt proiectate în stil hologramă pentru a atrage mai rapid atenția șoferului.

SUV-UL ULTRA-SMART

Ai parte de călătorii desfășurate în liniște deplină datorită serviciului Connected Navigation Pack cu recunoaștere vocală și care include Real Time Traffic and Speedcams by TomTom Services.

Rămâi conectat prin replicarea aplicațiilor tale preferate de pe smartphone pe ecranul tactil folosind funcția Mirror Screen.

Smartphone-ul tău se încarcă prin inducție în zona dedicată, situată în apropiere pe consola centrală. Conexiunile prin cablu USB sunt, de asemenea, disponibile pentru pasagerii din față și din spate.

PURITATEA FOCAL® AUDIO

Permite muzicii preferate să umple interiorul SUV-ului PEUGEOT 2008, redată cu puritate de sistemul audio premium exclusiv HiFi Focal®.

Cele 10 difuzoare - inclusiv difuzorul central, 4 tweetere, 4 woofere și 1 subwoofer - plasate în tot habitaclul oferă o experiență muzicală bogată, complexă și dinamică, depășind cu mult limitele unei experiențe obișnuite Hi-Fi.

CONFORT ȘI SPAȚIU INTERIOR

Așază-te pe scaunele confortabile și apreciază designul dinamic oferit de interiorul SUV-ului PEUGEOT 2008.

Scaunele față pot fi, de asemenea, încălzite, cu funcție de masaj și ajustabile electric.

LIBERTATEA DE A ALEGE

EXCITING CHOICE*

TEHNOLOGIE

FUTURE-PROOF SUV

*SUV pregătit pentru viitor

SUV-ul PEUGEOT 2008 oferă o gamă completă de tehnologiii și funcții de asistență a șoferuluii de ultimă generație pentru a îmbunătăți siguranța, pentru a te sprijini în efectuarea manevrelor și pentru a te ajuta să anticipezi mai bine situațiile din preajma vehiculului.

INFORMAȚII

TEHNICE

DIMENSIUNILE

2008

DIMENSIUNI EXTERIOARE 2008

 • Lungime: 4.300 mm
 • Lățime: 1.987 mm
 • Înălțime: 1.530/1.550 mm

DIMENSIUNI INTERIOARE 2008

 • Față (Rândul 1).

 • Lățime spațiu coate: 1.370 mm
  Înălțime bust 14°: 906 mm


 • Spate (Rândul 2)

 • Lățime spațiu coate: 1.317 mm
  Spațiu genunchi: 238,5 mm

DIMENSIUNI PORTBAGAJ 2008În funcție de echipamente și tipul motorului, volumul portbagajului oferă de la 434 litri VDA și până la 1.467 litri cu spătarul banchetei spate rabatat.

Detalii ale produsului

Opinii clienti (0)

Nu sunt recenzii
Product added to wishlist

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai vizualizat, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, pentru statistica, campanii de marketing si sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.

Rezerva un Test Drive cu un autoturism Peugeot