508
508
508
508
508
508
508

508

Personalizeaza viitorul tau sedan radical
Descopera noul tau Peugeot 508 cu ajutorul configuratorului: alege versiunea, motorul, culoarea si nivelul de echipare dorit. Bucura-te astfel de alegerea unui sedan radical ce va atrage cu siguranta privirile! Ai ales noul Peugeot 508: noul tau sedan radical.

Trimite un mesaj rapid

Descriere

PEUGEOT 508

Sedanul radical premium cu un aspect îndrazneț

Descoperă PEUGEOT 508: sedanul radical premium cu un aspect îndrazneț și caracteristici tehnologice de ultimă generație pentru o experiență de condus intensă grație motorizărilor pe BENZINĂ, DIESEL și PLUG-IN HYBRID.

Design

SEDANUL RADICAL

Cu silueta sa joasa si dinamica, partea frontala agresiva si un stil dur si muscular, sedanul radical premium PEUGEOT 508 anunta o noua era ce imbina sportivitatea si eleganta. Liniile sale sculptate, grila cu detalii fine si noua semnatura luminoasa subliniaza spiritul sau elegant, indraznet si inovator. Descoperă nivelurile de echipare oferite de noul PEUGEOT 508 HYBRID.

FARURILE: SĂ FIE LUMINĂ

Pentru un confort vizual sporit atât ziua, cât și noaptea, semnătura luminoasă distinctivă a branduluii oferă faruri Full-LED cu funcție de auto-reglarei, funcție cornering statică și semnalizatoare LED frontale. Poți astfel vedea și poți fi văzut în orice moment, pentru călătorii parcurse în deplină siguranță.

PLAFONUL CE-ȚI DEZVĂLUIE LUMEA

Descoperă frumusețea peisajelor din jurul tău. Plafonul vitrat cu deschidere panoramicăi oferă tuturor pasagerilor, inclusiv ocupanților banchetei spate, o vedere unică asupra peisajului.

PORTIERELE FĂRĂ RAMĂ: NIMIC ALTCEVA ÎN AFARĂ DE PERFECȚIUNE

Portierele elegante, fără ramă, completează armonios liniile clare de design ale sedanului premium PEUGEOT 508. În acest scop, echipa de design a valorificat toate experiența sa pentru a oferi o estetică și o calitate fără compromisuri.
Minuțioasa muncă se vede în proporțiile caroseriei, în calitatea asamblării, dar și în calitatea materialelor. În final, fiecare detaliu oferă propria sa contribuție la perfecțiune.

PORBAGAJUL: VOLUM EXTRA

Un porbagaj spațios, de 487 litrii, poate găzdui cu ușurință toate bagajele și se distinge prin valențele practice datorită deschiderii împreună cu hayon-ul.

Peugeot 508 este de asemenea disponibil cu un hayon cu deschidere electricăi, care, combinat cu sistemul Keyless Entry Peugeot Open & Go, permite șoferilor să deschidă și să închidă portbagajul prin simpla mișcare a unui picior sub bara spate.

Capacitatea portbagajului este aceeași și la noul PEUGEOT 508 HYBRID.

NIVELURILE DE ECHIPARE: MATERIALE PREMIUM

Personalizează-ți sedanul premium Peugeot 508 cu ajutorul unei selecții atent alese de elemente de decor și tapițerie fabricate din materiale premium.

Peugeot 508 GT, echipat standard cu interior din pielei și Alcantara®, are, de asemenea, un volan perforat din piele integralăi, în timp ce planșa de bord, panourile ușilor și consola centrală sunt acoperite cu lemn Zebrano.

Interiorul noului Peugeot 508 HYBRID GT oferă o atmosferă unică grație utilizării tapițeriei Alcantara® Gréval.

STOPURILE: FĂ-TE REMARCAT

Semnătura luminoasă spate pune în evidență LED-urile ce crează 3D "efectul ghearelor"i, cu o secvență unică de aprindere dinamică la încuierea și descuierea mașinii. Intensitatea luminoasă se reglează automat la condițiile de lumină, sporind vizibilitatea vehiculului, ziua și noaptea.

POZITIA DE CONDUS

INEGALABILUL PEUGEOT I-COCKPIT®

Preia controlul PEUGEOT i-Cockpit® și experimentează poziția de condus agilă și vizionară, cu volanul său compact, head-up display configurabil și ecran tactil capacitiv HD de 10"i.
În versiunea PLUG-IN-HYBRID , afișajul și ecranul tactil PEUGEOT i-Cockpit afișează o interfață special care prezintă fluxurile de energie, printre altele.

RĂMÂI CONECTAT CU LUMEA EXTERIOARĂ.

Afișează aplicațiile tale compatibile preferate pe ecranul tactil capacitiv HD de 10"i cu ajutorul funcției Mirror Screeni și încărcă-ți smartphone-uli în spațiul dedicat plasat sub consola centrală.

Călătorește fără griji cu ajutorul navigației 3D conectatei cu recunoaștere vocală, datorită serviciilor TomTom® care afișează în timp real toate informațiile cheie de care ai nevoie în timp ce conducii, inclusiv stații de încărcare, pentru cei care aleg noul PEUGEOT 508 HYBRID.

SISTEM HI-FI FOCAL®, CEL MAI PUR SUNET.

Sistemul Hi-Fi premium FOCAL® oferă zece difuzoare și pune la dispoziție tot ce este mai bun în lumea tehnologiilor de sunet. PEUGEOT 508 duce astfel experiența Hi-Fi din mașină într-o clasă cu totul nouă:

  • Difuzoare: tehnologie polyglass pentru echilibru și precizie
  • Tweetere TNF: cupole de aluminiu inversat pentru o mai bună dispersie a sunetului și tonuri înalte cristaline
  • Subwoofer: tehnologie Power Flower™ cu trei bobine de 200 mm pentru un bas dinamic de înaltă definiție
  • Amplificare activă pe 12 canale, 515 Watt: tehnologie hibridă din clasa AB/D pentru un bas bogat, detaliat și puternic.

CARACTER PRACTIC.

Interiorul oferă numeroase spații de depozitare. În față, buzunarele spațioase din portiere se combină cu o mulțime de spații de depozitare plasate în jurul consolei centrale. Obiectele pasagerilor din spate pot fi, de asemenea, plasate la îndemână. Explorează toate sistemele ingenioase regăsite la bordul Peugeot 508.

CONFORTUL PERSONALIZAT OFERIT DE SCAUNE

Pentru a-ți oferi mereu cea mai confortabilă experiență, PEUGEOT 508 oferă scaune pentru șofer și pasageri certificate AGRi, această certificare răsplătind atât ergonomia cât și posibilitățile de ajustarei.
Alege scaunele reglabile electric cu memorie, încălzire și cu masaj în mai multe punctei pentru un confort cât mai bun.

MOTORIZĂRI

LINIȘTE ȘI EFICIENȚĂ

Sedanul premium PEUGEOT 508 oferă soluții de propulsie flexibile și promte o ținută de drum exemplară, susținută de suspensiile controlate electronici.
Motoarele sale Euro6 PureTech și BlueHDi de înaltă eficiență și cutiile de viteze combină puterea și emisiile de CO2 cât mai scăzute.
Redescoperă senzațiile de condus la bordul noului PEUGEOT 508 HYBRID, bucură-te de modul de rulare 100% electric, fără zgomot provenit de la motor, vibrații minime și fără emisii de CO2.

TEHNOLOGIE

SIGURANȚĂ ȘI SISTEME DE ASISTENȚĂ

Oferind o gamă extinsă de echipamente de înaltă tehnologiei, PEUGEOT 508 este echipat cu cea mai recentă generație a sistemeleor Advanced Driver Assistancei, care sporesc siguranța, te ajută în manevrele delicate și să înțelegi și să anticipezi mai bine traficul și condițiile rutiere.

DETECTEAZĂ NEDETECTABILUL.

Noaptea sau în condiții de vizibilitate redusă, sistemul de camere cu infraroșu NIght Visioni detectează prezența pietonilor sau a animalelor în fața vehiculului, pentru o siguranță optimă de condus.

Imaginea este afișată în câmpul tău vizual pe panoul de instrumente digital, însoțit de o alertă.

TESTEAZĂ RULAREA AUTONOMĂ.

Cu Drive Assist Plus Packi, conduci PEUGEOT 508 în regim semi-autonom.

Folosind un radar încorporat în centrul barei de protecție față și camera din partea superioară a parbrizului, sistemul Adaptive Cruise Control cu funcție Stop & Go adaptează automat viteza mașinii la cea a mașinii din față, pentru a menține o distanță constantă. Este combinat cu sistemul Lane Positioning Assist, care menține mașina pe banda aleasă de șofer.

ANTICIPEZI PENTRU SIGURANȚA TA.

Cu Safety Packi, sistemele de asistență la condus te ajută să-ți găsești liniștea completă pe drum.

Pachetul include tehnologiile Active Safety Brake cu Distance Alert, Lane Keeping Assist și Speed Limit Recognition și Recommendation.

Safety Plus Packi oferă echipamente avansate de siguranță, cu sistemele Active Blind Spot Monitoring, Driver Attention Alert, High Beam Assist și Expanded Traffic Sign Recognition pentru a te afla mereu cu un pas înaintea pericolelor de pe drum.

MANEVREAZĂ MAȘINA MAI SIMPLU.

Tehnologia FULL PARK ASSISTi oferă asistență pentru parcarea COMPET automată paralelă sau perpendiculară. Șoferul activează funcția de pe butonul schimbătorului de viteze și, fără să fie nevoit să atingă volanul sau pedalele, sistemul detectează dacă spațiul este suficient și accelerează și frânează după cum este necesar pentru a parca mașina. De asemenea, sistemul ajută la scoaterea mașinii din locul de parcare.

Videoclipul care ilustrează tehnologia Full Park Assist este unul 3D, folosind drept model conceptul PEUGEOT Exalt.

SERVICII CONECTATE

IMBUNATATESTE-TI EXPERIENTA PEUGEOT

Cu mai multe servicii disponibile, beneficiile sunt nesfârșite.

Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.

SERVICII CONECTATE PEUGEOT

SERVICII CONECTATE

IMBUNATATESTE-TI EXPERIENTA PEUGEOT

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

EMISIILE DE CO2

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL

Date oferite în scop informativ. Nu includ estimari referitoare la modelul Plug-in Hybrid.

Valori WLTP(1): Consum combustibil 4,6 -5,8 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 121 -131 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți "Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi" disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Detalii ale produsului

Opinii clienti (0)

Nu sunt recenzii
Product added to wishlist

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai vizualizat, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, pentru statistica, campanii de marketing si sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.

Rezerva un Test Drive cu un autoturism Peugeot