Noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT...
Noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT...
Noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT...
Noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT...
Noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT...
Noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT...
Noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT...

Noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Pășește în noua eră a neo-performanței PEUGEOT


Ești interesat de noul 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED? Personalizează-l cu ajutorul configuratorului PEUGEOT: alege versiunea de caroserie, culoarea si dotările opționale dorite și imaginează-te la volanul viitorului tău model sportiv!

Trimite un mesaj rapid

Descriere

PIONEERING PERFORMANCE AGAIN

360 hp - 520 Nm

Putere totală - Cuplu motor maxim

5,2 secunde

de la 0 la 100 km/h

46 g/km de CO2

Emisii CO2 (WLTP) - regim mixt

Intră în era neo-performanței marca PEUGEOT.
Antrenează-ți spiritul estetic și inovator la volanul noului sedan 508 sau break 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED. Savurează senzațiile unei performanțe sportive cu emisii scăzute oferite de noua gamă de produse eficiente și electrificate semnate PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

Design

FULL SENSATION EXPERIENCE*

*O experiență plină de senzații.

Experimentează o estetică dictată de eficiență.
Cu noile coduri stilistice ce modernizează limbajul performanței, noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED adoptă o postură puternică și impunătoare, amplificată de o bară de protecție distinctivă, un sub-cadru fix și un ecartament lățit pentru a găzdui noile jante specifice din aliaj de 20 inch.
Noua grilă neagră emblematică cu lamele plutitoare, aripioare verticale și alte elemente aerodinamice accentuează eficiența genelor lor dinamice. Fluiditatea liniilor elegante și curate este pusă în valoare de noua nuanță „Gris Selenium”, subtil perlată, ce contrastează cu inserțiile de culoare „Kryptonite”, pentru o notă energizantă.

LA VOLAN

PLĂCERE ȘI SENZATII LA CONDUS

Amplifică arta condusului și călătoriilor la comanda sistemului PEUGEOT i-COCKPIT®.
Apreciază agilitatea volanului compact și pilotează fără a trebui să-ți iei ochii de la drum grație noului instrumentar de tip head-up ce afișează informațiile utile la condus direct în raza vizuală a conducătorului auto.
Poți sa încarcii smartphone-ul pe consola centrală și să călătorești în deplină relaxare cu navigația 3D conectată cu comandă vocală, grație serviciilor TomTom® ce afișează în timp real toate evenimentele esențiale la condusi.

ECRAN TACTIL HD NOU DE MARI DIMENSIUNI

Conduci și comunici rămânând concentrat asupra drumului, grație interfețelor amplasate în mod inteligent la îndemâna ochilor și degetelor.

Echipat cu grafică specifică gamei PEUGEOT SPORT ENGINEERED, instrumentarul de bord de tip head-up de 12.3 inch și ecranul tactil de mari dimensiuni de 10 inch pot fi personalizate pentru a vizualiza turometrul motorului sau fluxurile de energie și pentru a monitoriza mai bine starea motorului.

În modul Sport, interfața integrează un sistem sonor digital de amplificare a sunetul motorului, ce potențează ambianța sportivă de la bord.

SISTEM DE SUNET Hi-Fi PREMIUM FOCAL®

Apreciază sunetul de înaltă fdelitate produs de sistemul Hi-Fi FOCAL® Premium

Acesta oferă o redare a sunetului pe cât de pură, pe atât de detaliată, pentru cei mai pretențioși audiofili.

Cele 10 difuzoare - inclusiv difuzorul central, 4 tweetere, 4 woofere și un subwoofer - așezate în habitaclu - redau o paletă muzicală bogată, complexă și dinamică, depășind limitele experiențelor obișnuite Hi-Fi de la bordul unui automobil.

SCAUNE “COMFORT FIT”

Instalat confortabil pe scaunele “comfort-fit” reglabile, încălzite și cu funcție de masaj, te lași sedus de simplitatea liniilor și de natura nobilă a materialelor.

Tapițeria scaunului oferă o combinație unică de Alcantara, piele Nappa Mistral și țesătură, finisate fin cu cusături duble Kryptonite și Tramontane.

VOLAN EMBOSAT

Pune-ți mâinile pe volanul compact din piele cu granulație perforată, cu cusătură dublă Kryptonite, punctată la bază într-o inserție neagră lucioasă cu cele 3 gheare ale semnăturii PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

Lasă-ți toate simțurile să vorbească...

CONECTIVITATE

Utilizezi funcția Mirror Screen pentru a afișa aplicațiile compatibile preferate pe ecranul tactil capacitiv de 10" și încarci wireless smartphone-ul în compartimentul de sub consola centrală.
Călătorești în deplină liniște sufletească datorită pachetului de navigație conectată care oferă recunoaștere vocală și include informații despre trafic în timp real și zone periculoase prin intermediul TomTom Services

TEHNOLOGIE

PEUGEOT SPORT INSIDE*

*Conceput în baza expertizei PEUGEOT SPORT
Pentru a beneficia de cel mai înalt nivel de reactivitate, flexibilitate și plăcere la condus, PEUGEOT SPORTi și-a adus întreaga expertiză în materie de tehnologie hybrid la proiectarea noii game PEUGEOT SPORT ENGINEERED.
Noua gamă PEUGEOT SPORT ENGINEERED oferă combinația perfectă între spiritul sportiv și tehnologia cu emisii scăzute și inventează un nou tip de performanță: Neo-Performanța.

EXPERTIZA PEUGEOT SPORT

Oferind combinația perfectă între sportivitate și tehnologie cu emisii reduse, noua gamă PEUGEOT SPORT ENGINEERED beneficiază de expertiza PEUGEOT SPORT pentru a inventa un nou tip de performanță: Neo-Performanța.

Cu jantele atletice EXXAR de 20”, un șasiu performant cu suspensie controlată electronic, un sistem de frânare puternic și setări optimizate pentru a crește performanța motoarelor cu ardere internă și electrice, noul model plug-in hybrid 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED oferă o eficiență spectaculoasă.

TESTEAZĂ NEO-PERFORMANȚA

Bucură-te de următoarele niveluri de performanță la volanul modelului 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED:

 • accelerație 0-100 km în 5,2 secunde
 • accelerație 80-120 km/h în 3 secunde
 • demaraj 1000 m în 24,8 secunde
 • viteză maximă limitată la 250 km/h pe autostradă
 • putere totală de 360CP și cuplu maxim de 520 Nm.

NIGHT VISION

Pășește în realitatea augmentată.
Pentru un condus optimizat pe timp de noapte și atunci când vizibilitatea este redusă, camera cu infraroșu a sistemului NIGHT VISION detectează prezența pietonilor sau a animalelor în fața vehiculului. Imaginea este afișată pe instrumentarul de bord, în câmpul vizual al conducătorului auto și un semnal sonor este activat.

DRIVE ASSIST PLUS

Rulare în modul semiautonom.
Tehnologia DRIVE ASSIST PLUS adaptează în mod automat viteza vehiculului în raport cu viteza vehiculului din față, pentru a menține o distanță constantă.
În plus, sistemul menține poziția vehiculului pe banda aleasă de conducătorului auto.

MOTORIZARE

HIGH EFFICIENCY*

*Înaltă performanță
Experimentează versatilitatea motorizării hibride și eficiența unui motor de înaltă performanță.
Cu o putere totală reală de 360 CP oferită prin asocierea între două motoare electrice și un motor termic, forța combinată a celor două energii și a patru roți motrice, noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED asigură o tracțiune optimizată și o accelerare remarcabilă cu un cuplu maxim de 520 Nm.
Această performanță ridicată îmbină avantajele motorizării hybrid cu o eficiență reală și o autonomie de 42 km (WLTPi) în modul Electric.

AUTONOMIE & REÎNCĂRCARE

AUTONOMIE ÎN MODUL ELECTRIC DE PÂNĂ LA 42 KM (WLTP)

Autonomia bateriei litiu-ion de la bordul noilor PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW îți permite să parcurgi până la 42 km în modul Electric conform protocolului de certificare WLTPi (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures).
Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă asupra valorilor de autonomie în funcție de utilizarea efectivă a vehiculului.

OPTIMIZEZI VALOAREA AUTONOMIEI

Pentru a-ți adapta stilul de condus la nevoile tale, sunt disponibile 5 moduri de rulare, inclusiv 4 moduri hibride (Comfort, Sport, Hybrid) și 1 mod Electric:

 • Modul Electric îți oferă libertatea de a conduce în jurul orașului și în zonele verzi, datorită bateriei optimizate care-ți permite să conduci cu până la 130 de km/h, cu o autonomie de 42 km
 • Modul 4 WD , cu tracțiunea integrală, îți oferă mai multă liniște sufletească pe drumuri cu aderență redusă.
 • În modul Sport , combinarea puterii termice și electrice asigură răspunsuri instantanee la accelerație și reporniri.
 • În modul Hybrid , rularea în modul electric și pe combustie alternează astfel încât să se optimizeze utilizarea energiei
 • În modul Comfort , rularea este identică cu modul Hybrid, oferind în același timp o flexibilitate mai mare a confortului suspensiei, pentru o mai mare versatilitate de utilizare.

RECUPEREZI AUTONOMIE ATUNCI CÂND FRÂNEZI

Acest sistem de frânare regenerativă de înaltă eficiență „i-Booster” permite recuperarea sau regenerarea energiei disponibile în timpul frânării și decelerării cu piciorul ridicat de pe pedală, permițând reîncărcarea parțială a bateriei de înaltă tensiune.

Pe lângă recuperarea energiei electrice, acest sistem „i-Booster” dezvoltat pentru vehicule hibride a fost optimizat de PEUGEOT SPORT pentru o senzație de frânare eficientă care folosește 4 pistoane fiabile și durabile.

ÎNCARCI ACASA SAU LA BIROU

Poți reîncărca complet bateria noilor PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW:

 • de la o priză standard (8 A, 220 V) în 6,5 ore
 • de la o priză Green’up® ranforsată (14 A, 220 V) în 3,5 ore

De asemenea, le puteți încărca mai rapid și mai sigur de la un terminal Wall Box: în doar 1,5 ore cu ajutorul unui Wall Box de 7,4 kW

ÎNCARCI LA STATIILE PUBLICE

O rețea de peste 185.000 de stații de încărcare publice este disponibilă în toată Europa pentru ca tu să-ți poți încărca vehiculul hibrid.

PEUGEOT îți pune la dispoziție oferta Free2Move Services Charge My Car prin intermediul aplicației mobile, facilitând accesul la rețeaua sa vastă de stații de încărcare publice.

Folosind Charge My Car și cardul său de încărcare, poți accesa cu ușurință o rețea de peste 140.000 de stații de încărcare din Europa.

SERVICII SPECIFICE MODELELOR PLUG-IN HYBRID

INDEPENDENTĂ TOTALĂ

Grație serviciilor oferite de MyPeugeot® și Free2Move Services, te bucuri de mai multă independență ca oricând atunci când vine vorba de gestionarea vehiculului tău hibrid.

APLICATIA MYPEUGEOT®

Controlează-ti vehiculul de la distantă

AFLĂ MAI MULTE

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL

EMISIILE DE CO2

Date oferite în scop informativ.

 • Valori WLTP(1): Consum combustibil: 2,03 l/100 km (mixt), Emisii CO2 : 46 g/km (mixt), Autonomie medie: 42 km


(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Detalii ale produsului

Opinii clienti (0)

Nu sunt recenzii
Product added to wishlist

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai vizualizat, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, pentru statistica, campanii de marketing si sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.

Rezerva un Test Drive cu un autoturism Peugeot