508 SW
508 SW
508 SW
508 SW
508 SW
508 SW
508 SW

508 SW

Descopera noul tau Peugeot 508 SW cu ajutorul configuratorului: alege versiunea, motorul, culoarea si nivelul de echipare dorit. Bucura-te astfel de alegerea vârfului nostru de gamă în segmentul break-urilor, cu designul său impresionant!

Ai ales Peugeot 508 SW: noul tau Station Wagon radical.

Trimite un mesaj rapid

Descriere

Descoperă PEUGEOT 508 SW - break-ul vârf-de-gamă cu un design impresionant, ce oferă confortul unui tourer, spațiul generos tipic pentru un SW, sportivitatea unui coupé, dar și dotări tehnologice și calitate de înalt nivel, alături de motorizări eficiente DIESEL, BENZINĂ ȘI PLUG-IN HYBRID.

STIL

BREAK-UL ÎNDRĂZNET

Cu designul său angular și robust, liniile elegante și grila expresivă, PEUGEOT 508 SW afișează o eleganță modernă, atât generoasă, cât și atletică. În partea din spate, evacuarea dublă cromatăi subliniază spiritul său sportiv, iar banda neagră strălucitoare prezintă o nouă semnătură Full LEDi, cu efecte 3D inedite.

I-COCKPIT®

SPECTACULOSUL PEUGEOT i-COCKPIT®

Un post de conducere vizionar.
Cu volanul său compact, afișajul digital personalizabil și ecranul tactil capacitiv HDi sistemul PEUGEOT i-Cockpit® al vârfului de gamă PEUGEOT 508 SW promite ergonomie și senzații intense la condus.
În versiunea PLUG-IN HYBRID , afișajul digital și ecranul tactil al sistemului PEUGEOT i-Cockpit® fac parte dintr-un univers în totalitate hybrid, unde poți vizualiza informații privind consumul de energie (energie electrică și combustibil).

MOTORIZARE

O EXPERIENTĂ DE CONDUS INTENSĂ.

Break-ul vârf-de-gamă PEUGEOT 508 SW promite o rulare flexibilă și o ținută de drum exemplară, susținută de suspensiile controlate electronici. Motorizările sale Euro6 PureTech și BlueHDi de înaltă eficiență și cutia de viteze automată EAT8 oferă un plus de plăcere, pentru o experiență la bord și mai intensă.

Detalii ale produsului

Opinii clienti (0)

Nu sunt recenzii
Product added to wishlist

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai vizualizat, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, pentru statistica, campanii de marketing si sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.

Rezerva un Test Drive cu un autoturism Peugeot