EXPERT Utilitara
EXPERT Utilitara
EXPERT Utilitara
EXPERT Utilitara

EXPERT Utilitara

PEUGEOT Expert oferă numeroase avantaje pentru a-ți sprijini afacerea și pentru a-și îndeplini toate solicitările. Nu în ultimul rând, acest vehicul utilitar îți oferă libertatea de a alege între o motorizare diesel sau una electrică.

Trimite un mesaj rapid

Descriere

PEUGEOT Expert oferă numeroase avantaje pentru a-ți sprijini afacerea și pentru a-și îndeplini toate solicitările. Nu în ultimul rând, acest vehicul utilitar îți oferă libertatea de a alege între o motorizare diesel sau una electrică.

ALEGE VERSIUNEA

CONFORM NEVOILOR TALE

Timpul petrecut la bord


Versiunea ASPHALTi este dedicată profesioniștilor care petrec nenumărate ore în vehiculul lor și caută mai ales confortul și siguranță.

Expert Asphalt oferă în standard următoarele dotări:

 • Faruri de ceață și controlul automat al farurilor
 • Ecran tactil de 7 inch cu Bluetooth și Mirror Screen
 • Numeroase sisteme de asistență la condus, cum ar fi Lane Departure Warning System (LDWS), recunoașterea limitelor de viteză și recomandări, monitorizarea unghiului mort, etc.

Deplasări urbane


Versiunea compactă Urban și 4,60 m lungime îți ușurează călătoriile și te poți baza pe punctele ei forte:

 • Sarcină utilă de până la 1.400 kg
 • Volum de încărcare de 5,1 m3
 • 3,32 m lungime utilă

Expert Urban oferă în standard următoarele dotări:

 • Faruri de ceață și controlul automat al farurilor
 • Ecran tactil de 7 inch cu Bluetooth și Mirror Screen
 • Visiopark cu camera video la 180°
 • Acces și pornire fără cheie

Teren dificil


Prin designul său asertiv, PEUGEOT Expert Gripi emană robustețe și eleganță și este adaptat călătoriilor tale pe suprafețe dificile.

Versiunea Grip oferă în standard următoarele dotări:

 • Pachetul Worksite cu scut metalic de protecție sub motor
 • Gardă la sol ridicată (+25 mm)
 • Grip Control
 • Trei scaune față
 • Sarcină utilă crescută până la 1.400 kg (în funcție de versiune) și 4 m lungime utilă

Până la 6 locuri


Transporți pasageri și ai nevoie și de spațiu de încărcare. În activitatea ta zilnică ai nevoie de:

 • Modularitate pentru a transporta regulat până la șase persoane pe o banchetă fixă sau pliabilă
 • Un volum de încărcare de până la 5,5 m3
 • O lungime utilă de până la 2,38 m

Versiunea recomandată: CABINĂ EXTINSĂ

Nevoi în materie de volum de încărcare


Transporți încărcături voluminoase în activitatea de zi cu zi și ai nevoie de un spațiu mare de încărcare. Îți recomandăm versiunea Expert Lung cu următoarele caracteristici:

 • Volum de încărcare: până la 6,6 m3
 • Lungime utilă: până la 4 m

Versiune recomandată: EXPERT LUNG

A la carte


PEUGEOT Expert dispune de multe atu-uri pentru a-ți ușura viața de zi cu zi și pentru a-ți satisface cele mai specifice nevoi. Descoperă diversele sale versiuni și configurează un Expert adaptat activității tale.

MODULARITATE

PORTIERELE LATERALE


Datorită portierelor laterale glisante fără ajutorul mâinilori, o simplă trecere a piciorului pe sub colțul barei de protecție din spate descuie PEUGEOT Expert și deschide ușa glisantă în partea în care te afli. Aceeași acțiune controlează închiderea ușii și încuie vehiculul când ești plecat. Dacă ai brațele pline, nu este nevoie să pui bagajele pe sol, trebuie doar să ai cheia electronică în buzunar.

SPAȚIUL INTERIOR


Utilitara PEUGEOT Expert combină dimensiunile exterioare compacte cu capacitățile maxime de încărcare, atât de importante în acest segment.

În partea din spate, versiunile autoutilitare și cu Cabină Extinsă sunt prevăzute cu uși batante 50/50 și pot avea geamuri încălzite și ștergătoare. În mod alternativ, un hayon este disponibil opțional.

CONCEPTUL MODUWORK


Cu bancheta Moduworki, autoutilitara Expert oferă o modularitate excelentă pentru a profita la maximum de scaunele neocupate. Prin urmare, scaunul pasagerului din dreapta se poate plia, eliberând astfel un spațiu cu o suprafață plană. Trapa de mari dimensiuni ce permite accesul la spațiul de marfă poate fi deschisă și crește lungimea utilă până la 4 m, pentru transportul obiectelor lungi.

Nu în cele din urmă, PEUGEOT Expert se poate transforma într-un birou mobil oricând dorești: cotiera centrală coboară și dezvăluie o masă pivotantă foarte practică.

ORGANIZARE PROFESIONALĂ


Pentru zona de încărcare sunt disponibile capitonaje pentru podea, pentru părțile laterale sau în garnituri completei. Acestea sunt fabricate din lemn netratat sau din lemn acoperit cu material antiderapant și praguri din aluminiu.

Autoutilita PEUGEOT Expert este de asemenea echipată cu opritoare de încărcare.

COMPARTIMENTARE IZOLANTĂ


Compartimentarea vitrată izolantăi, utilizată în loc de compartimentarea standard, oferă un confort acustic și termic mai mare, asigurând, de asemenea, siguranța pasagerilor. Aceasta oferă o gamă mai mare de moduri de setare pentru spătarul scaunului șoferului.

Utilitara PEUGEOT Expert dispune de dotări foarte ușor de utilizat, ceea ce-ți permite să fii și mai productiv.

DESIGN

EXTERIOR

Prin designul său puternic, PEUGEOT Expert emană robustețe și eleganță.
Proporțiile echilibrează armonios partea frontală, poziția șoferului și spațiul de încărcare. Liniile elegante subliniază fluiditatea și modernitatea profilului lateral, în timp ce grila verticală poziționată foarte sus consolidează puterea de atracție a acestei utilitare care poate fi recunoscută instantaneu.
Nu în cele din urmă, pachetul Looki și semnătura sa luminoasă LED aduc o notă suplimentară de eleganță afacerii tale.

CONECTIVITATE

TEHNOLOGIE

& SECURITATE

CITIREA LIMITELOR DE VITEZĂ ȘI RECOMANDĂRI


Camera multifuncțională recunoaște semnele limită de viteză și te informează în consecință pe instrumentarul de bord și/sau de Head-Up Display. Viteza citită este sugerată ca valoare setată pentru limitatorul de viteză sau pentru cruise control, dacă acestea sunt activate.

VISIOPARK 1


Camera pentru marșarier se activează automat imediat ce cutia de viteze este setată pentru mersul cu spatele. Aceasta oferă o panoramă de 180° asupra zonei din spatele utilitarei. Imaginea include linii de ghidare care se rotesc odată cu volanul. Dacă există obstacole în partea din spate a vehiculului, sistemul mărește imaginea, completând cu alte cadre vizuale atunci când șoferul solicită acest lucru.

ACTIVE SAFETY BRAKE


Active Safety Brake este un sistem automat de frânare de urgență dacă este detectată o coliziune iminentă. Camera și radarul vor detecta obstacole aflate în staționare sau în mișcare. Dacă șoferul nu reușește să frâneze sau dacă frânarea este insuficientă, sistemul aplică frâna în numele șoferului. Contribuie astfel la evitarea impactului dacă rulezi cu mai puțin de 30 km/h sau pentru a reduce consecințele suplimentare, prin reducerea vitezei de impact.

ACTIVAREA AUTOMATĂ A FARURILOR


Sistemul este activ noaptea. Acesta comută automat farurile de la faza de întâlnire la faza de drum și invers, în funcție de celelalte vehicule detectate de camera de la bord.

COSTURI

DE UTILIZARE

Utilitara PEUGEOT Expert a fost proiectată pentru a răspunde nevoilor de afaceri, în special pentru optimizarea costului total de utilizare. Peugeot s-a bazat pe expertiza sa de a dezvolta un design de ultimă generație, finisaje de calitate și durabilitate pentru a maximiza valoarea de revânzare.
De asemenea, caracteristicile, materialele și motoarele au fost selectate cu atenție pentru a îndeplini cele mai înalte standarde, pentru a minimiza costurile de întreținere și consumul de combustibil.
PEUGEOT Expert utilizează tehnologia mărcii de ultimă generație în ceea ce privește sistemele de asistență a șoferului.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL

EMISIILE DE CO2

Date oferite în scop informativ. Nu includ estimari referitoare la modelul Plug-in Hybrid.

Valori WLTP(1): Consum combustibil 4,7 -6,0 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 123 -134 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți "Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi" disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Detalii ale produsului

Opinii clienti (0)

Nu sunt recenzii
Product added to wishlist

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai vizualizat, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, pentru statistica, campanii de marketing si sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.

Rezerva un Test Drive cu un autoturism Peugeot