Boxer Utilitara
Boxer Utilitara
Boxer Utilitara
Boxer Utilitara

Boxer Utilitara

Descopera un vehicul robust si economic, special conceput pentru afacerea ta! Testele de fiabilitate si volumul util de mare capacitate sustin cele mai dificile activitati ale profesionistilor.

Trimite un mesaj rapid

Descriere

Descopera un vehicul robust si economic, special conceput pentru afacerea ta! Testele de fiabilitate si volumul util de mare capacitate sustin cele mai dificile activitati ale profesionistilor.

CALITATE


Calitatea modelului Peugeot Boxer a fost confirmata prin nenumarate teste cu rezultate pozitive, indiferent de gradul de dificultate:

  • 4.000.000 de km parcursi pe diferite suprafete de rulare, care au testat fiabilitatea modelului
  • 500.000 de cicluri inchidere/deschidere
  • 1.500 de ore de functionare pentru instalatia de climatizare
  • test de rezistenta pentru coroziune la apa sarata

SARCINA UTILA


Peugeot Boxer isi imparte versiunile in doua categorii:

  • Gama usoara, cu patru mase diferite: 328 (2,8 tone), 330 (3,0 tone), 333 (3,3 tone) si 335 (3,5 tone)
  • Gama pentru constructii: 435 (3,5 tone).

VOLUM UTIL


Modelul dispune de 8 tipuri de caroserie diferite, in functie de lungime, inaltime si nivelul de echipare. Volumul util variaza de la 8 la 17 m³ si inregistreaza cele mai mari dimensiuni din segment.

ASISTENTA LA COBORARE


Hill Descent Control* (controlul vitezei la coborare) impreuna cu sistemele ESP si controlul tractiunii permit conducatorului auto sa mentina o viteza constanta sub 30 km/h indiferent de suprafata carosabilului (pe o panta de minim 8%) fara a actiona pedalele de frana, sau accelaratie.

*Dotare optionala, disponibila in functie de nivelul de echipare

COSTURI DE UTILIZARE


Peugeot Boxer devine partenerul competitiv pentru profesionistii exigenti.

Modele

Peugeot Boxer

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL

PEUGEOT BOXER

Pentru o buna informare a clientilor, Grupul PSA a realizat analize independente si certificate asupra valorilor de consum de combustibil, in conditii reale. *Valorile estimate sunt publicate cu rol de ghid si doar cu scop informativ si pot varia in functie de conditiile de exploatare a vehiculului.
Rezultatele sunt total separate de cele publicate de autoritatile Uniunii Europene, cu privire la consumul de combustibil si nu au aplicabilitate generala. Nu reprezentam si nu garantam precizia si corectitudinea rezultatelor estimate , sub nicio forma. Rezultatele testului, pot fi consultate pe site-ul Grupului PSA: www.groupe-psa.com.

Detalii ale produsului

Opinii clienti (0)

Nu sunt recenzii
Product added to wishlist

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai vizualizat, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, pentru statistica, campanii de marketing si sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.

Rezerva un Test Drive cu un autoturism Peugeot