SUV 5008
SUV 5008
SUV 5008
SUV 5008
SUV 5008
SUV 5008
SUV 5008

SUV 5008

Noul 5008

Bucura-te de avantajele sistemului de tractiune Grip Control si un interior de top!


Peugeot 5008 - de la 31.100 €

Pret de lista 34.900 €
Avantaj client 3.800 €

  • reducere: 1.400 €;
  • valoare prima casare: 1.800 €
  • ecobonus vechime: 600 €
Trimite un mesaj rapid

Descriere

Experimentează un nou nivel de prestanță, care se distinge prin spațiu și îndrăzneală.
Cu linii sportive și o fluiditate surprinzătoare pentru un model cu 7 locuri, noul SUV PEUGEOT 5008 propune un plus de modernitate și inaugurează codurile designului de mâine.
Postul de conducere PEUGEOT i-Cockpit cu echipamente vârf-de-gamă oferă conducătorului auto senzații amplificate și performanța unui Grand Tourer, pentru călătorii ce-ți vor depăși așteptările.

DESIGN

BOLD DESIGN

*Design îndrăzneț
Extinde ideea de prestanță. Noul SUV PEUGEOT 5008 cu 7 locuri adoptă o siluetă modernă și elegantă, oferind un echilibru perfect între putere și rafinament.
Cu semnătura luminoasă inconfundabilă a mărcii și o nouă grilă fără cadru, partea frontală, sculpturală și distinctivă se integrează perfect, arborând o nouă bară de protecție cu placă metalică și prize de aer laterale în nuanță negru lucios.
Postura dinamică și sportivă a caroseriei înălțate este pusă în valoare de inserția cromată ce extinde linia blocurilor optice până la spoilerul din spate. Noile jante din aliaj de 19" «San Francisco» diamantate adaugă o notă finală siluetei atlectice.

POZITIA DE CONDUS

AMPLIFIED TECHNOLOGY*

*Tehnologie amplificată
Amplifică senzațiile la volanul ansamblului PEUGEOT i-Cockpit® modern, inovator și ergonomic.
Echipat cu volan compact pentru un plus de manevrabilitate și șapte Comutatoarei, noul SUV PEUGEOT 5008 primește un ecran tactil HD nou de 10" și un nou instrumentar de bord digital de 12.3" cu display de înaltă calitate, în totalitate configurabil și personalizabil, pentru ca șoferul să poată urmări informațiile utile la condus fără a-și lua ochii de la drum.

INSTRUMENTAR DE BORD NOU

Cu o nuanță de negru mai profundă și un contrast mai bun, noul instrumentar de bord digital de 12,3" personalizabil și configurabil oferă o calitate mai bună a afișajului și o lizibilitate optimizată a informațiilor selectate de conducătorul auto, pentru o reactivitate crescută.

UN NOU ECRAN TACTIL

Poziționat la îndemână, noul ecran tactil central HD de 10” este clar și receptiv, oferind acces la toate funcțiile vehiculului și la conectivitate.

CONECTIVITATE

Pentru a te ghida în deplină relaxare, noul ecran tactil HD de 10", lizibil și responsiv, oferă serviciul Connected Navigation Pack cu recunoaștere vocală și echipat cu Real Time Trafic and Speedcam by TomTom Services

Grație funcției Mirror Screen poți folosi aplicațiile compatibile direct pe ecranul tactil și poți reîncărca telefonuli pe consola centrală.

În partea din spate două porturi de încărcare USB sunt disponibile pentru pasageri.

CONFORTUL SCAUNELOR

Instalat confortabil în scaunele de mari dimensiuni certificate AGR, reglabile și cu funcție de masaj, te bucuri de finisajele de calitate superioară și de tapițeria premium și atemporală.

PURITATEA SUNETULUI

Profită din plin de sonorizarea Hi-Fi Premium marca Focal®, ce oferă plăcerea unui sunet pur și detaliat, difuzat de către cele zece difuzoare integrate, cu difuzorul central și tweerele în nuanța «Bronze Belem».

MOTORIZĂRI

O EXPERIENTĂ DE CONDUS INTENSĂ.

Agil și ușor de manevrat, noul SUV PEUGEOT 5008 oferă performanța dinamică și confortul acustic al unui Grand Tourer. SUV-ul este echipat cu motoare de ultimă generație PureTech pe benzină sau diesel BlueHDi, omologate Euro 6di, ce dispun de tehnologia «Stop&Start».

TEHNOLOGII

SIGURANTĂ ȘI SISTEME DE ASISTENTĂ LA CONDUS

*Performanță în acțiune
La drum, ești însoțit de numeroasele sisteme de asistență la condusi ce echipează noul SUV PEUGEOT 5008, precum sistemul de frânare automată de urgență de ultimă generației sau recunoașterea extinsă a indicatoarelor rutierei.
Pentru un condus în mediul urban în deplină relaxare, beneficiezi de sisteme de asistență la manevre și la parcarei: cameră video pentru asistență la parcare cu unghi de 360° și Park Assist.

SERVICII CONECTATE

AMPLIFICĂ EXPERIENTA PEUGEOT

Cu mai multe servicii disponibile, beneficiile nu se termină niciodată. Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.

APLICATIA MYPEUGEOT®

În permanentă conectat cu vehiculul tău

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL

EMISIILE DE CO2

Date oferite în scop informativ.

Valori WLTP(1): Consum combustibil 5,1 -7,0 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP: 133 -158 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultăGhidul WLTP.

Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți "Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi" disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Detalii ale produsului

Opinii clienti (0)

Nu sunt recenzii
Product added to wishlist

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai vizualizat, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, pentru statistica, campanii de marketing si sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.

Rezerva un Test Drive cu un autoturism Peugeot