PARTNER
PARTNER
PARTNER
PARTNER
PARTNER

PARTNER

Testat de mai bine de 20 de ani de către profesioniști, PEUGEOT Partner oferă prin intermediul noii sale generații un nivel de confort și performanță de neegalat în gama vehiculelor comerciale, grație mai ales conceptului PEUGEOT i-Cockpit®.

Trimite un mesaj rapid

Descriere

Testat de mai bine de 20 de ani de către profesioniști, PEUGEOT Partner oferă prin intermediul noii sale generații un nivel de confort și performanță de neegalat în gama vehiculelor comerciale, grație mai ales conceptului PEUGEOT i-Cockpit®.

DESIGN

ROBUST SI HOTARAT

PEUGEOT Partener propune un nou echilibru în proporțiile sale care îi conferă un stil atrăgător, dedicat unei utilitare mici, agile și compacte. O parte frontală puternică, cu o capotă scurtă, o grilă a radiatorului reproiectată și un parbriz avansat, farurile de ceață cu elemente cromat integrate - toate reprezintă identitatea PEUGEOT.
Liniile laterale ce continuă designul părții frontale și al spatelui "energizează" astfel întreaga gama de modele PEUGEOT Partner din noua generație.
Această personalitate poate fi îmbunătățită vizual prin pachetul Chantier, cu roțile sale mari și cu garda la sol crescută.

UN PARTENER

PENTRU TOATE ACTIVITATILE

Pentru a satisface toate nevoile, PEUGEOT Partner este disponibil:
 • în 2 versiuni de lungime: STANDARD și LUNG,
 • variante de încărcare utilă de 650 de kg sau 1.000 de kg,
 • în versiune ASPHALT pentru cei care adună un kilometraj consistent,
 • în versiune GRIP pentru cei care conduc pe toate tipurile de teren,
 • într-o versiune de cabină extinsăi ce poate transporta până la 5 persoane,
 • și întotdeauna "à la carte" în versiunile PRO și PREMIUM pentru a îndeplini cerințe mai specifice.

PEUGEOT I-COCKPIT®

Noul mod de a munci

În mod standard, beneficiezi de conceptul PEUGEOT i-Cockpit®, inspirat de automobilele sedan și de SUV-urile mărcii: un design modern care combină un volan compact, un instrumentar de bord plasat la înălțime și un ecran tactil de 8 inch. Toate aceste elemente permit cu o ergonomie de lucru exemplară și o utilizare ușoară din poziția de condus.
Bucură-te de un confort fără precedent în gama de vehicule comerciale pentru a face din PEUGEOT Partner o extensie a biroului.
Efectuază apeluri în confortul specific mărcii, datorită acusticii eficiente în timp ce încărcaci telefonul inteligent prin inducției. Cu bancheta Multi-Flex, transporți până la 3 persoane sau beneficiezi de un spațiu de încărcare mai lung, prin rabatarea acesteia. Poți utiliza măsuța de scriere reglabilăi pe care poate sta un laptop în timp ce se încărcă la priza de 230 de volții.

CONECTIVITATE

SOLUTII INGENIOASE CREATE PENTRU PROFESIONISTI

Asigură-te că șofatul este mai ușor cu ajutorul navigației 3D conectate cu recunoaștere vocală și simte-te mai liniștit cu sistemul de asistență PEUGEOT Connect SOS & Assistance. Pentru confort maxim de condus, un smartphone se conectează la ecranul tactil de 8 inch grație funcției Screen Mirror Triple Playi, în timp ce se încarcă prin inducției.

SURROUND REAR VISION

NU CONDUCE "ORBESTE"

Cu PEUGEOT Partner poți fi primul care te poți bucura de sistemul Surround Rear Visioni. Această inovație îți va permite să ai controlul spațiului din jurul mașinii, chiar și fără geamuri
Tehnologia afișează pe un ecrani, cu ajutorul a două camere videoi, imagini din vecinătatea vehiculului, în sistem ecran complet sau în variantă split.

Acest sistem are trei sub-funcții:
 • Vedere laterală pe partea pasagerului pentru a vizualiza zona laterală din dreapta și pentru a îmbunătăți vizibilitatea din unghiul mort.
 • O funcție vizuală de monitorizare a spațiului din spatele vehiculului, disponibilă în orice moment, inclusiv atunci când mașina rulează.
 • Funcția de back-up pentru cameră pentru vizualizarea zonei din spatele mașinii și pentru facilitarea manevrelor de parcare. Astfel, Surround Rear Vision te informează despre spațiul lateral din jurul vehiculului, despre distanțele de până la 30 cm, 1 m și 2 m față de bara spate, despre raza de bracare în funcție de poziția volanului precum și despre deschiderea ușii din spate. Cu Surround Rear Vision nu vei mai fi nevoit să alegi între îmbunătățirea siguranței prin creșterea zonei de vizibilitate, putând asigura în același timp încărcăturai ce uneori depășește cu mult valoarea vehiculului, optând acum pentru o zonă de încărcare atent calculatăi.

INDICATOR DE SUPRAINCARCARE

NU DEPASI LIMITELE

PEUGEOT Partener poate fi echipat cu sistemul Overload Indicator, o inovație în toate gamele de vehicule comerciale.
Această funcție inovatoare informează șoferul cu privire la depășirea maselor maxime admisei; masa maximă admisibilă (MTAC) sau sarcina de masă admisă pe fiecare axă (față și spate) (CMAE).

Obiectivul este dublu:
 • Prevenirea riscului de supraîncărcare (degradarea ținutei de drum, frânarea, explozia anvelopelor, uzura prematură a vehiculului etc.)
 • Respectă-ți așteptările în ceea ce privește siguranța clienților tăi.

UN VEHICUL TESTAT, PENTRU PROFESIONISTI

FII MEREU PRIMUL

În versiunea STANDARDi, primești:
 • o lungime utilă de 1.817 m și volumul util de 3.30 m3,
 • cu scaunul Multi-Flexi, o lungime utilă de până la 3.09 m și un volum util de până la 3.80 m3.

În versiunea LUNGi, primești:
 • o lungime utilă de 2.167 m și un volum util de 3.90 m3,
 • cu scaunul Multi-Flexi, o lungime utilă de până la 3.44 m și un volum util de până la 4.40 m3.

Bucură-te de o sarcină utilă de 650 kg până la 1.000 de kg, pachetul Zona de Încărcarei incluzând o iluminare sporită a zonei de încărcare și 10 inele de ancorare, cu o capacitate de a încărcare de până la 2 europaleți în versiunea STANDARDi.

ROBUSTETE IN GENELE SALE

PLATFORMA NOULUI PEUGEOT PARTNER

Testat de mai bine de 20 de ani de către profesioniști, PEUGEOT Partner constituie prin intermediul noii sale generații o platformă ce oferă o plăcere intensă la condus și manevrabilitate.
PEUGEOT Partner beneficiază de versiunea LUNG cu o siluetă echilibrată și bine conturată. Ampatamentul și consola din spate au fost mărite pentru a crește volumul de încărcare, menținând în același timp manevrabilitatea și agilitatea.
Combină cele mai bune lucruri dintre cele două lumi:
 • PEUGEOT Partner, datorită avantajelor aduse de puntea față grație utilizării platformei EMP2 (aceeași folosită pe SUV-urilei și automobilele sedan actuale ale mărcii), oferă confort dinamic, manevrabilitate, o rază de bracaj optimă și sisteme de asistență a șoferului rezervate până nu demult vehiculelor speciale.
 • în partea din spate, PEUGEOT Partner preia lucrurile bune de la generața anterioară, crește sarcina utilă de până la 1.000 kgi, crește lățimea ușii glisante pentru a facilita accesul la spațiul de încărcare și păstrează ușile spate elegante și balamalele ascunse oferind o sinteză optimizată în termeni de siguranță și fiabilitate.

PEUGEOT Partner beneficiază de cele mai recente generații de motoare destinate platformei EMP2, sinonime cu eficiența în materie de consum de combustibil și cu emisiile de CO2. Noua cutie de viteze automată cu 8 trepte (EAT8) poate fi combinată atât cu motoarele pe benzină, cât și cu cele diesel.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL

EMISIILE DE CO2

Date oferite în scop informativ. Nu includ estimari referitoare la modelul Plug-in Hybrid.

Valori WLTP(1): Consum combustibil 4,7 -6,0 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 123 -134 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți "Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi" disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Detalii ale produsului

Opinii clienti (0)

Nu sunt recenzii
Product added to wishlist

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai vizualizat, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, pentru statistica, campanii de marketing si sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.

Rezerva un Test Drive cu un autoturism Peugeot